UK Bookmakers

Me datë 31 gusht para Pallatit të Kulturës Laç u organizua një takim sensibilizues me komunitetin. U zhvilluan shumë lojra përfshirëse nga animatorët për PAK dhe persona të tjerë të pranishëm në aktivitet. E rëndësishme është të theksohet fakti se konsulentët e projektit patën rol kyc në shpërndarjen e informacionit rreth projektit tek personat e pranishëm në aktivitet.

RSS
Të njohim shërbimet në komunitet për Personat me aftësi të kufizuar
Të njohim shërb...
Detail Download
Të njohim shërbimet në komunitet për Personat me aftësi të kufizuar
Të njohim shërb...
Detail Download
Të njohim shërbimet në komunitet për Personat me aftësi të kufizuar
Të njohim shërb...
Detail Download
Të njohim shërbimet në komunitet për Personat me aftësi të kufizuar
Të njohim shërb...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here