UK Bookmakers

VETËVLERËSIMI I PERSONAVE ME AFTËSI NDRYSHE

Vetëvlerësimi është se si e vlerësojmë ne veten tonë, se si e perceptojmë vlerën tonë në këtë botë dhe sa të vlefshëm mendojmë se jemi ne për të tjerët. Vetëvlerësimi ndikon besimin tonë në të tjerët, marrëdhëniet tona, punën tonë, pothuajse çdo pjesë e jetës tonë. Për personat me aftësi të kufizuar që kanë vetëvlerësim të ulët Ju jeni të vlefshëm, jo të pavlerë. Një bekim për të tjerët, jo një barrë. Më e rëndësishmja, ju jeni një dhuratë nga Zoti. Kushdo që ju thotë ndryshe, janë të gabuar. Ju keni të drejtë për një jetë të bekuar, ashtu si të gjithë njerëzit. 

Profil Konsulenti

Unë quhem Lin Murri, kam lindur në vitin 1971 në fshatin Naraç të Bashkisë Vau-Dejës. Kam përfunduar shkollen 8-vjeçare në fshatin tim. Unë që në moshën 1 vjeçare jam diagnostikuar me poliomelit, kjo ka qënë dhe një ndër arsyet pse unë nuk kam arritur të vazhdoj shkollën dhe as nuk arrita të kryej shërbimin ushtarak si gjithë shokët e mi. 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here