UK Bookmakers

Trajnimi i Konsulentëve / 5-7 prill 2016

Në kuadër të projektit “Të jesh aktiv – Pa barriera” nga data 5-7 prill 2016 u zhvillua në mjediset e Hotel Mondial trajnimi për konsulentët drejtuar nga ekspertja austriake Karin Holzmann. Gjatë këtyre tre ditëve u diskutuan shumë çështje në lidhje me aftësinë e kufizuar si: koncepti i aftësisë së kufizuar, koncepti i vetvendosjes, roli dhe detyrat e konsulentëve në këtë projekt, komunikimi, metoda e këshillimit të personave me aftësi të kufizuar kundrejt personave me aftësi të kufizuar dhe fuqizimi i personave me aftësi të kufizuar.   

FORMIMI PROFESIONAL DHE PUNËSIMI PËR PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUAR

 

 

 

Me datë 30 Mars në mjediset e Ipeshkvisë Sapë në bashkëpunim me Bashkinë Vau i Dejës Caritas Shqiptar zhvilloi aktivitetin mbi formimin profesional dhe punësimin për personat me aftësi të kufizuar.

Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të projektit “Të jesh aktiv–Pa barriera” financuar nga Agjencia Austriake e Bashkëpunimit për Zhvillim dhe Caritas Austria.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here