UK Bookmakers

Aktivitet Kulturor në Laç

Me datë 25.04.2016 në kuadër të projektit “Të jesh aktiv – Pa barriera” në ambjentet e shkollës 9 –vjeçare “Gjin Pjetri” në Laç u zhvillua një aktivitet kulturor. Aktiviteti u zhvillua në klasën e 8b, ku mëson dhe Bianka Murati, e cila para dy vitesh ka luajtur në pjesën teatrale në komedinë “I pangopuri” të realizuar nga stafi i Caritas Shqiptar në bashkëpunim me persona me aftësi të kufizuar. 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here