UK Bookmakers

TI MUNDESH – NE MUNDEMI

LEKE MARKU

Quhem Lekë Marku, lindur më 10.05.1970

Jam banor i Famullisё Pistull – Paçram, Dioqeza Sapë.

Jam njё person me aftёsi tё kufizuar fizike qё nё moshё tё vogёl. I pёrkas kategorisё Tetraplegjik. Sёmundja mё ёshtё shfaqur qё nё moshёn 3 vjeç. Qё nga ajo moshё e deri mё sot, kam kaluar peripeci nga mё tё ndryshmet nga ana e shёndetit fizik. Edhe pse nё kushte tё tilla fizike, prindёrit mё angazhuan nё formimin tim shkollor tё asaj kohe.

Edhe pse barrierat ishin shumё tё mёdha, kryesisht ato infrasturore pasi vetё sistemi i kaluar ka menduar fare pak pёr kushte tё pёrshtatsme ndaj kategorisё sonё, arrita tё mbaroj arsimin e detyrueshёm 8 vjeçar. Pasi mbarova arsimin 8 vjeçar, fillova studimet nё arsimin e mesёm profesional pёr ekonomi, pasi kjo degё ishte mё e pёrshtatshme pёr mua. Kёto studime i vazhdova me sistemin part – time, sepse infrastruktura e shkollёs ishte krejt e papёrshtatshme qё tё merrja pjesё çdo ditё nё procesin mёsimor.

LULZIM BASHA NJË TALENT I HUMBUR DHE I ZBULUAR

Lulzim Basha është një djalë 26 vjeç dhe është përdorues i shërbimeve të qendrës “Jetë në Zhvillim” që prej vitit 2010, kur kjo qendër nisi rrugëtimim e saj. Që në fillim u duk se Luli ishte i veçantë me një talent të madh në pikturë, talent i cili deri atëherë kishte mbetur “i burgosur” në fletoret e vizatimit, pasi Luli aty kalonte kohën e tij të lirë, duke vizatuar brenda katër mureve të shtëpisë.

Luli që në fillimet e tij në qendër përdorte telajo pasi ai nuk kishte nevojë për trajnim të veçantë, format i bënte shumë mirë. I vetmi problem që ai kishte ishte kombinimi i ngjyrave, por sidoqoftë portretet e tij pëlqeheshin shumë. 

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here