UK Bookmakers

Web i ri "Pa Barriera”Në 24 dhjetor 2014, në mjediset e hotel “Diplomat Fashion” u bë prezantimi i WEB-it të ri “Pa Barriera” –www.pabarriera.al. Ky web u realizua në kuadër të projektit “Të jesh aktiv-pa barriera”, i financuar nga Agjencia Austriake e Bashkëpunimit për Zhvillim dhe Caritas-i Austriak. Ky web merr parasysh të gjitha nevojat e personave me aftësi të kufizuar për të aksesuar informacionin.

Zëri që vjen për zemër

Treshja klasike, Ermonela Jaho, Gëzim Myshketa dhe Bichard Barker i janë përgjigjur ftesës  për një koncert bamirësie në Tiranë, duke iu bashkuar motos “Nuk ka rëndësi sa ndihmojmë, por sa dashuri dhurojmë teksa ndihmojmë”. Të gjitha paratë e mbledhura nga koncerti i do të shkojnë për ndihmë ne fëmijëve me aftësi të kufizuar të qendrës Fushë-Krujë. 

Kishte shtatë vite që nuk kthehej në Shqipëri dhe brenda pak muajsh është  gjendur dy herë mbi skenën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit. Fillimisht për premierën e operës “Madame Butterfly”, ndërsa ditën e djeshme e ka sjellë koncerti i bamirësisë i organizuar nga “Caritas Albania” – një koncert ky i organizuar me synimin e ndihmës për njerëzit në nevojë.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here