UK Bookmakers

Zëri që vjen për zemër (2)

Treshja klasike, Ermonela Jaho, Gëzim Myshketa dhe Bichard Barker i janë përgjigjur ftesës  për një koncert bamirësie në Tiranë, duke iu bashkuar motos “Nuk ka rëndësi sa ndihmojmë, por sa dashuri dhurojmë teksa ndihmojmë”. Të gjitha paratë e mbledhura nga koncerti i do të shkojnë për ndihmë ne fëmijëve me aftësi të kufizuar të qendrës Fushë-Krujë. 

Kishte shtatë vite që nuk kthehej në Shqipëri dhe brenda pak muajsh është  gjendur dy herë mbi skenën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit. Fillimisht për premierën e operës “Madame Butterfly”, ndërsa ditën e djeshme e ka sjellë koncerti i bamirësisë i organizuar nga “Caritas Albania” – një koncert ky i organizuar me synimin e ndihmës për njerëzit në nevojë.

 

Treshja klasike, Ermonela Jaho, Gëzim Myshketa dhe Bichard Barker i janë përgjigjur ftesës duke iu bashkuar motos “Nuk ka rëndësi sa ndihmojmë, por sa dashuri dhurojmë teksa ndihmojmë”.

Të gjitha paratë e mbledhura nga koncerti i mbrëmshëm,  me ariet më të famshme botërore të interpretuara nga zërat e mahnitshëm të sopranos Ermonela Jaho dhe baritonit Gëzim Myshketa, shoqëruar në pianoforte  nga Maestro Concertante Richard Barker,  do të shkojnë për ndihmë ne fëmijëve me aftësi të kufizuar të qendrës Fushë-Krujë.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here