UK Bookmakers

SHËRBIMET SOCIALE NË TRE ZONAT E PROJEKTIT “TË JESH AKTIV-PA BARRIERA”

SHËRBIMET SOCIALE NË TRE ZONAT E PROJEKTIT “TË JESH AKTIV-PA BARRIERA”

që mundësojnë shërbime për personat me aftësi të kufizuar

  

 

NR

 

QENDRA

 

SHËRBIMET e OFRUARA

 

ADRESA

 

KONTAKTE

 

PËRGJEGJËSI

 

1

Caritas Shqiptar-Qendër Këshillimore në kuadër të projektit “Të jesh aktiv-Pa barriera”

Qendër këshillimore

ligjore dhe sociale

Lezhë

0692761793 

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Marin Nikolla

Judona Toma

Lorela Marku

 

2

Caritas Shqiptar-Qendër Këshillimore në kuadër të projektit “Të jesh aktiv-Pa barriera”

Qendër këshillimore

ligjore dhe sociale

Laç

0685015282

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Gentiola Thanaj

Majlinda Vukaj

Stefan Paloka

3

Caritas Shqiptar-Qendër Këshillimore në kuadër të projektit “Të jesh aktiv-Pa barriera”

Qendër këshillimore

ligjore dhe sociale

Vau i Dejës-Sapë

0672046466

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Ernest Marashi

Dorina Leka

Kristjana Bisha

4

“Shtëpia e Bamirësisë”

Qendër rezidenciale

Katedralja

Sapë-Vau Dejës

0673459093

Motër Rita Ferrari

5

Qendra e Fizioterapisë

Fizioterapi ditore dhe qëndrim

Piraj-Lezhë

0682167503

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Motër Anna Maria Moccaldi

6

Shkolla 9-vjeçare jo-publike “Effata”

Integrim për fëmijët shurdh-memecë

Pllanë-Lezhë

0682027351

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Motër Lorena Trovato

7

Qendra ditore –Shënkoll

Qendër e kujdesit ditor për - PAK mendore

Shënkoll-Lezhë

0682000877

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Marte Lleshi

8

Qendra Publike e Zhvillimit Ditor

Qendër ditore

Lezhë

0672809452

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Lindita Pali

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here